If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само моята и на една мацка са червените в Бургас с бургаска регистрация...поне друга бургаска не съм засичал Ама поооо лятното врееме си бях в Сл. Бряг не съм бил аз май май е колежката
ама работиш в КАТ или ей така го казваш
щото само аз съм виждал поне 4-5 червени, едната от които седи спряна на нашия паркинг - селеспийд
На 17 и 18 в Благоевград кв.Гранада преди рампата Е7773 и Е70** двете сиви.За едната (7773) зная че е форумна но другата несъм сигурен,да си кават колегите.
---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:27 ----------
Вчера колегата Новачев засечен да джитка по паркинга на "Практикер". Малко по-рано една сива 156 А 0801 КН! Знам, че е от форума, но сега не се сещам точно кой е колегата. И на Болницата една тъмносиня 145 със стикер, май А 0720 КС й беше номера. На Атия пък, около 15.00 ч., се разминахме с колегата Калоян. Изобщо, доста матрял за един ден
На 24 -ти пътувах до Радомир и по пътя към Перник имаше доста Алфи.
Светках на повечето от тях ,но не получих ответен отговор.
Ако някои се е познал или мен ме е познал - да е Жив и Здрав.
Днес пътувахме за кратко с колегата МИРО по Ботевградско шосе .
Не мога да го сбъркам ,нали номера ми е същия.
На 17 и 18 в Благоевград кв.Гранада преди рампата Е7773 и Е70** двете сиви.За едната (7773) зная че е форумна но другата несъм сигурен,да си кават колегите.[COLOR="Silver"]
Джалев - Djalev
Ето го на италфеста
Attached Files
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Зелена 155 с Благоевградска регистрация вчера се разминахме малко след Сандански в посока Благоевград.
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment